معرفی روغن آرگان

تصور کنید یک میوه بسیار مغذی وجود دارد که بز ها برای خوردن آنها بالای درختان میروند.در داخل این میوه ، دانه مغزی کوچکی است که از آن آرگان میگیرند.

برای نسل ها بومیان جنگلهای آرگان در مراکش از این دانه ها روغن آرگان میگرفتند ، و به عنوان مکمل غذایی استفاده میکردند.همچنین برای درمان زخم ها و تسکین بثورات و برای تغذیه پوست و مو مورد استفاده قرار میدادند و به این درختان آرگان که رشد کندی هم دارند احترام میگذاشتند.

بومیان جنگل آرگان مراکش، دانه ها را برای استخراج روغن گرانبهای آن می فشردند و به عنوان یک مکمل غذایی برای بهبود زخم، و تغذیه پوست و مو استفاده می کردند. آن چیزی که این روغن را سودمند می سازد، این است که غنی از ویتامین های A، C و E و همچنین آنتی اکسیدان ها، لینولئیک اسید و اسیدهای چرب امگا ۶ است. هنگامی که به صورت خارجی استعمال شود، می تواند به افزایش تولید سلول کمک کند، که منجر به پوست و موی سالم تر می شود. به همین دلیل است که شما ممکن است متوجه آن شده یاشید که در میان لیست مواد تشکیل دهنده بسیاری از محصولات زیبایی با کیفیت، روغن آرگان اغلب گنجانده شده است.
روغن آرگان می تواند در هر دو لوازم آرایشی و آشپزی برای بهبود همه چیز از ظاهر پوست تا سلامت قلب استفاده شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *